Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

A fost actualizată lista cu ”zonele roșii”! Oricine vine din aceste țări va intra în carantină instituționalizată timp de 14 zile

Lista cu ”zonele roșii” pentru care este impusă carantina instituționalizată timp de 14 zile a fost actualizată, noi țări fiind adăugate. 

A fost actualizată lista cu ”zonele roșii”! Oricine vine din aceste țări va intra în carantină instituționalizată timp de 14 zile

Astfel, potrivit INSP, țările considerate ”zone roșii” sunt, începând de astăzi, Italia, Franța, Germania, Spania și Iran. Astfel, orice persoană care se întoarce din orice țară dintre cele enumerate mai sus va intra în carantină instituționalizată timp de 14 zile.

În ceea ce priveşte ''zonele galbene'', pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile, sursa citată arată că toate persoanele care sosesc dintr-o călătorie internaţională se vor supune acestei prevederi.

Încă o persoană și-a pierdut viața din cauza coronavirusului. Bilanţul morţilor ajunge la 12 în România

Lista a intrat în vigoare de miercuri, orele 00,00, se mai precizează în documentul publicat pe site-ul INSP.

România, bilanț oficial coronavirus

Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).

Expert din China, avertisment îngrijorător privind coronavirusul: ”Nu atacă doar plămânii, ci și inima, rinichii și sistemul imunitar!”

Până astăzi, 24 martie, 12 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro