Căutare Live

Expert din China, avertisment îngrijorător privind coronavirusul: ”Nu atacă doar plămânii, ci și inima, rinichii și sistemul imunitar!”

Mii de persoane au murit din cauza noului tip de coronavirus în toate colțurile lumii, iar oamenii de știință au stabilit că acesta atacă plămânii, inima, rinichii și sistemul imunitar. 

Expert din China, avertisment îngrijorător privind coronavirusul: ”Nu atacă doar plămânii, ci și inima, rinichii și sistemul imunitar!”

Autopsiile unor pacienți decedați din cauza coronavirusului au fost analizate de oamenii de știință, care au făcut niște descoperiri inedite.

Astfel, Wang Guiqiang, șeful echipei de cercetători, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Beijing, că noul coronavirus distruge sistemul imunitar şi produce schimbări patologice severe în plămânii pacienţilor. De asemenea, coronavirusul duce şi la apariţia unor secreţii în tuburile bronhiale, ceea ce îngreunează circulaţia oxigenului.

Încă o persoană și-a pierdut viața din cauza coronavirusului. Bilanţul morţilor ajunge la 12 în România

De asemenea, Wang Guiqiang a precizat şi că din pricina distrugerii sistemului imunitar, pacienţii devin mai vulnerabili la alte infecţii bacteriologice şi fungice, infecţii care agravează starea şi pot duce chiar la deces.

Nu în ultimul rând, oamenii de știință au stabilit că noul coronavirus afectează și inima, ficatul ori rinichii, acestea fiind găsite deteriorate.

Previziune terifiantă, de la cercetători! Ce urmează după pandemia de coronavirus. „COVID-19 este doar începutul! Ne-o facem cu mâna noastră!”

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri