A fost cât pe ce să fie prinsă de un urs, după ce l-a fotografiat, în Argeș! S-au tras focuri de armă! Video

O femeie a fost cât pe ce să fie prinsă de un urs, după ce a coborât din mașina ei ca să îl fotografieze, în Argeș. Momentul a fost filmat.

A fost cât pe ce să fie prinsă de un urs, după ce l-a fotografiat, în Argeș! S-au tras focuri de armă! Video

Animalul a remarcat atenţia care i se acorda şi a fugit în direcţia turistei imprudente, care s-a speriat și a luat-o la dugă. A reuşit să ajungă la timp la maşină.

Incidentul s-a petrecut duminică, în zona Barajului Vidraru, din judeţul Argeş. Aici, deşi anunţaţi prin SMS alert de existenţa urşilor în apropierea lacului şi a barajului, în ciuda zecilor de focuri de armă trase de forţele de ordine campate în zonă, câțiva turişti, între care și femeia din imagini, nu s-au sfiit să oprească maşinile, să coboare ca să le facă poze sau să le dea mâncare unor urși.

Există sau nu o ordine a simptomelor date de COVID-19? Președintele Societății Române de Epidemiologie: „E cert la ce trebuie să fim atenți”

Femeia a fost filmată alergând pentru a scăpa de urs în prima curbă de la ieşirea din tunelul care duce spre baraj.

La câteva sute de metri depărtare, mai jos, pe acelaşi drum, zeci de maşini au oprit să-i facă poze şi să-i arunce de mâncare unui pui de urs, potrivit adevarul.ro, care a publicat imaginile video.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri