Antena Căutare

Cutremur neobișnuit în România! Ce magnitudine a avut seismul și ce anunță specialiștii

Cutremur neobișnuit în România, înregistrat de curând de specialiștii de la Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri și a avut magnitudinea 4 pe scara Richter!

Cutremur neobișnuit în România, înregistrat de curând de specialiștii de la Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri și a avut magnitudinea 4 pe scara Richter!

A fost cutremur în România. Un cutremur cu magnitudine 4 s-a produs miercuri seară în Marea Neagră, conform Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Cele mai multe dintre cutremure se produc în special în zona Vrancei.

Cutremur neobișnuit în România! Ce magnitudine a avut seismul și ce anunță specialiștii

Cutremur în România. Cutremurul a avut loc la ora 22:51, la o adâncime de 30 de kilometri. Seismul a avut magnitudine 4.

În 6 februarie, zece cutremure s-au produs în Marea Neagră, şase dintre ele în decurs de aproximativ o oră, cel mai mare având magnitudinea de 3,7.

Video. Șeful Serviciului Înmatriculări Teleorman a rămas fără plăcuțele de înmatriculare pentru că erau... neconforme!... Evaluare Națională 2019 clasa 2, Matematică. Ce subiecte pică azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x