Live acumFilm: Jack Ryan - Agentul din umbra
Prime Time 20:00iUmor

Un bărbat din Sibiu a ajuns după gratii, după ce a hărțuit o adolescentă să-i trimită bani și coduri de cartele reîncărcabile

O adolescentă a fost hărțuită de un individ din Sibiu, acesta amenințând-o cu bătaia. Bărbatul a convins-o pe fată, prin amenințări repetate, să-i trimită diferite sume de bani sau codurile de încărcare pentru mai multe cartele telefonice.

Un bărbat din Sibiu a ajuns după gratii, după ce a hărțuit o adolescentă să-i trimită bani și coduri de cartele reîncărcabile

Bărbatul a fost reținut iar polițiștii au stabilit că o suna pe fată, și a reușit să o convingă prin amenințări repetate să-i trimită diferite sume de bani sau codurile de încărcare pentru mai multe cartele telefonice.

Victima individului era o copilă din județul Maramureș, care a sesizat poliția, iar șantajistul a ajuns după gratii.

Individul este bănuit de comiterea mai multor infracțiuni și a fost reținut joi, după o percheziție desfășurată la el acasă. În urma anchetei, polițiștii îl consideră suspect pe acesta pentru mai multe infracțiuni de șantaj, hărțuire și amenințare.

La începutul acestei luni, la Poliție a ajuns o fată din comuna marmureșeană Cicârlău, care a relatat că a fost ameninţată telefonic cu acte de violenţă de către o persoană necunoscută.

Primele informaţii au arătat că un bărbat necunoscut a contactat-o telefonic pe minoră şi a determinat-o, sub ameninţarea cu acte de violenţă, să-i remită diferite sume de bani ori să cumpere cartele telefonice reîncărcabile şi să-i furnizeze codurile.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor, constatându-se că acesta a comis fapte similare pe raza mai multor judeţe: Mehedinţi, Bihor şi Cluj, victimele fiind persoane vulnerabile, în special minore.

Polițiștii i-au percheziționat joi casa, din comuna Biertan, judeţul Sibiu, ridicându-se mai multe probe, prezentându-l magistraților Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari