Antena Căutare

A inceput goana dupa cozonaci!

Cozonacii sunt la mare cautare in sezonul rece. Mai ales cand se apropie Sarbatorile. Cu o saptamana inainte de Craciun, fabricile de panificatie din Romania se pregatesc intens.

Pana la Craciun, fabricile de panificatie din Romania se asteapta la incasari de peste 22 de milioane de euro. Si asta pentru ca anul acesta brutariile vor livra peste sapte milioane de cozonaci, cu 5% mai mult decat anul trecut.

In mod normal, intr-o luna sunt vanduti aproape 800.000 de cozonaci, dar, evident, cu ocazia sarbatorilor de iarna, cererea este cu mult mai mare. Iar pretul mediu de vanzare ajunge la 15 lei bucata. Si oferta este diversa: cu stafide, cu nuca sau ciocolata.

Ca sa avem cozonacul cald pe masa de Craciun, specialistii spun ca ar trebui sa dam comanda inca de pe acum. Potrivit estimarilor facute de maestrii in panificatie, vanzarile pentru intregul an vor depasi 21 de milioane de cozonaci.

Romanii apeleaza la SMS-uri pentru a plati bunuri si servicii... Romanii fac tot posibilul sa nu renunte la vacanta de sarbatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x