Antena Căutare

A început marele exod spre munte, iar şoselele sunt deja sufocate de maşini. Cu ce dispozitive noi îi monitorizează poliţiştii pe şoferii indisciplinaţi

Drumul turiştilor este atent supravegheat. Pentru prima oară, chiar cu dronele. Poliţia Română va ridica trei astfel de aparate de zbor pentru a vedea mai repede locurile de pe Valea Prahovei în care traficul se blochează. De la sol, vor intervenii agenţii. Opt mii de poliţişti vor sărbători Crăciunul în trafic.

Drumul turiştilor este atent supravegheat. Pentru prima oară, chiar cu dronele. Poliţia Română va ridica trei astfel de aparate de zbor pentru a vedea mai repede locurile de pe Valea Prahovei în care traficul se blochează.

De la sol, vor intervenii agenţii. Opt mii de poliţişti vor sărbători Crăciunul în trafic. De pe şosea sau din aer, agenţii de la Rutieră văd tot. Dronele vor fi ridicate chiar în ziua marelui exod.

Şoferii nu sunt însă impresionaţi de. "puterea" dronelor. Şi-ar dori ca, înainte de a fi supravegheaţi din aer, să aibă şi drumuri moderne. De pildă, o autostradă pe care să ajungă la direct la munte.

Crăciunul aduce zăpadă! Informare meteorologică de ULTIMĂ ORĂ: Vând puternic şi ninsori viscolite, începând de vineri no... Veste uriașă pentru conducătorii auto! De anul viitor, șoferii care circulă fără rovinietă ar putea scăpa de amendă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x