Antena Căutare

A început programul „Rabla pentru Electrocasnice”. Ce trebuie să faci pentru a primi vouchere pentru aparatele vechi

Ministerul Mediului organizează, marţi, conferinţa de lansare a Programului "Rabla pentru electrocasnice", eveniment la care vor participa atât ministrul de resort, Graţiela Gavrilescu, precum şi reprezentanţi ai Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) şi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Ministerul Mediului organizează, marţi, conferinţa de lansare a Programului "Rabla pentru electrocasnice", eveniment la care vor participa atât ministrul Graţiela Gavrilescu, precum şi reprezentanţi ai Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) şi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Românii vor primi între 200 și 400 de lei de la Guvern pentru a-și schimba mașinile de spălat, aparatele de aer condiționat și frigiderele vechi cu unele performante.

„Marea majoritate a celor care doresc să își facă cumparăturile vor putea să vadă cum ar putea să achiziționeze, prin programul „Rabla Clasic”, un frigider, o mașină de spălat rufe sau un aparat de aer condiționat pentru propria casă. Trebuie să știm că nu vom putea să apelăm la acest program, fără să dăm, în schimb, unul vechi. De ce Programul Rabla pentru Electrocasnice? Din mai multe motive. Unul dintre ele este cel care ne determină pe noi să consumăm mai puțină energie electrică. Asta înseamnă că avem, în continuare, grijă de mediu și că ne dorim să trăim într-un mediu curat și sănătos prin înlocuirea unui echipament din casă care este vechi cu un produs cu o eficiență energetică ridicată”, a declarat ministrul Gațiela Gavrilescu.

sursa: antena3.ro

BREAKING NEWS! Maternitatea Giuleşti își reia internările! Declarația incredibilă a Ministrului Sănătății... Un bătrân a atacat clădirea Ministerului Justiției cu o bucată dintr-o bordură. Jandarmii au intervenit...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x