Căutare Live

Fenomen uluitor, filmat în România! Oamenii au surprins vârtejul unei tornade, formată chiar în oraș | VIDEO

A început sezonul tornadelor în România! În Bihor, oamenii au pozat vârtejul ameninţător, format în apropierea unui oraş. În judeţele învecinate, Cluj şi Alba, localnicii au privit neputincioşi cum vijelia cu grindină le distruge grădinile şi livezile. În doar 12 ore, peste 20 de avertizări de vreme severă au fost emise de meteorologi.

ANM anunță în continuare oloi, descărcări electrice, vijelii şi grindină, de luni, în cea mai mare parte a ţării.

Meteo, luna iunie 2020. Când scăpăm de vremea rea? Temperaturile vor urca în termometre, ne pregătim pentru cea mai călduroasă vară din istorie

Prognoza meteo. Fenomene extreme în România, până miercuri seara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare privind manifestări de instabilitate atmosferică, valabilă de luni de la ora 12.00 până miercuri la ora 23.00.

"În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 30...40 l/mp", arată sursa citată.

Meteorologii spun că vremea se va menţine instabilă pe tot parcursul acestei săptămâni, în majoritatea regiunilor.

Coronavirus în România, 25 mai 2020. Live Update. Bilanțul morților a ajuns la 1205. Asistenta din Botoșani, scoasă de p... O tânără imobilizată în scaunul cu rotile a fost răsturnată și lasată să se târască în stradă. Scene revoltătoare filmat...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x