Antena Căutare

O româncă a fost arestată în Italia, după ce a încercat să o arunce de la etaj pe bătrâna de care avea grijă! Femeia băuse în oraș înainte de incident

O femeie în vârstă de 52 de ani, care trăia în Moncalieri, Italia, a fost arestată, după ce a încercat să o arunce de la balcon pe bătrâna pe care o îngrijea. 

O femeie în vârstă de 52 de ani, care trăia în Moncalieri, Italia, a fost arestată, după ce a încercat să o arunce de la balcon pe bătrâna pe care o îngrijea.

Incidentul a avut loc în Moncalieri, iar românca de 52 de ani și-a ieșit din minți în momentul în care s-a întors din oraș, unde consumase băuturi alcoolice. Se pare că aceasta a început să o certe pe bătrâna de 94 de ani de care trebuia să aibă grijă. Și nu s-a oprit aici, pentru că a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii și a trântit-o de mobilă, după care a scos-o pe balcon, de unde a încercat să o arunce.

Citește și: Poveste impresionantă! Lacrimi și iubire infinită. Un bătrân și-a salvat doar pisica din incendiul casei în care locuia - VIDEO

Din fericire, însă, scandalul a fost auzit de vecinii femeii, care au alertat de urgență carabinierii. Au ajuns la fața locului chiar în momentul în care cele două femei se aflau pe balcon. Femeia era agățată de balustradă, iar în momentul în care i-a văzut, romanca s-a repezit la ei, încercând să-i lovească.

Citește și: Cel mai bătrân om din lume a trăit 123 de ani! Care a fost secretul lui

Femeia a fost rapid imobilizată, iar bătrâna adusă în siguranţă în casă. Românca a fost arestată și acum trebuie să răspunfă în fața legii pentru abuz, tentativă de omor, leziuni agravante și rezistență față de un funcționar public.

„Sunt o femeie de 66 de ani, sunt multe lucuri dar nu sunt o bunică”. Ageismul este o problema gravă în societatea de as... Ministerul Agriculturii anunţă că a dat amenzi de peste 90.000 de lei comercianţilor de legume şi fructe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x