Antena Căutare

A murit femeia peste care s-a aruncat contabila care a vrut să se sinucidă! Ce se întâmplă de acum înainte cu acest caz

În ziua de Miercuri, 25 octombrie 2023, o femeie în vârstă de 43 de ani s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din București având intenția de a se sinucide. Femeia a căzut peste altă femeie care circula liniștită pe Bulevardul Unirii și care din păcate s-a ales cu un sfârși tragic.

Imagine cu un autoturism smurd care transporta pacientele la spital. Galerie
A murit femeia peste care s-a aruncat contabila care a vrut să se sinucidă! | Shutterstock

O femeie în vârstă de 43 de ani a încercat să se sinucidă în timpul zilei de miercuri, 25 octombrie, aruncându-se de la etajul cinci al unui bloc din capitală. Femeia se afla în timpul programului de muncă chiar la sediul firmei la care era angajată pe postul de contabilă.

Momentan nu s-au aflat motivele reale pentru care femeia a recurs la acest gest tragic, însă din păcate pentru aceasta, a mai venit o veste teribilă.

Citește și: Daniel Borgovan, campion național la box, se luptă să trăiască după o ceartă pe casa scării. Mama sportivului face acuzații grave

În momentul în care a căzut, aceasta s-a prăbușit pentru o altă femeie care din păcate și-a pierdut viața imediat a doua zi de la impact.

Femeia care a fost lovită de contabila care a vrut să se sinucidă a murit

În urma evenimentului petrecut miercuri, 25 octombrie, femeia care se plimba liniștită pe Bulevardul Unirii a murit a doua zi la spital. Aceasta avea vârsta de 60 de ani și din păcate a pierdut lupta cu viața chiar și după ce a fost operată fix în ziua evenimentului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, deoarece rănile pe care le-a suferit erau incompatibile cu viața.

Cu toate că după evenimentul nefericit ambele femei erau conștiente, cea lovită din plin s-a stins din viață după o zi de internare, în timp ce contabila care a vrut să se sinucidă încă se află internată în spital având o mână ruptă.

Citește și: Ce condamnare a primit Ana Morodan pentru accidentul din martie. Contesa Digitală a săvârșit mai multe infracțiuni în trafic

Ce se întâmplă cu acest caz tragic

După ce au fost făcute primele investigații și poliția de la fața locului a ajuns la concluzia că femeia de 43 de ani a încercat să se sinucidă, au apărut și câteva declarații.

„La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal” a fost prima veste care anunța evenimentul tragic.

Citește și: O avocată din Vaslui a lovit un om cu mașina și s-a întors să-și recupereze oglinda. Ce antecedente penale are femeia

„Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unităţi medicale, pentru îngrijiri suplimentare. Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5” a mai adăugat Poliția Capitalei în ziua tragediei.

După ce femeia în vârstă de 60 de ani a suferit răni foarte grave din cauza impactului dur asupra ei, cercetările au fost efectuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 având în vedere aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Ce eveniment sărbătoresc românii pe data de 25 octombrie. Toți patrioții sunt cu gândul la armata română

Însă, după moartea acesteia, ancheta este preluată de Serviciul Omoruri, urmând ca următoarele lămuriri să iasă la iveală în curând pentru a afla exact ce s-a întâmplat.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Rezultate Loto 26 octombrie 2023. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... (P) 5 trucuri pentru a deveni o gazdă desăvârşită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x