Antena Căutare

Teodora a plecat la îngeri! Fiica preotului Florin Stamate s-a stins din viață, după o lungă suferință: „A dat fiecărui frățior câte un sfat și a cerut iertare”

Teodora, fiica părintelui Florin Stamate, s-a stins din viață, la 15 ani, răpusă de o boală cumplită. Copila și-a păstrat credința că o minune o va vindeca, până în ultima clipă. Din nefericire, nici  medicii, nici credința nu au putut-o salva. Moartea ei a fost anunțată de tatăl său, cu un mesaj sfâșietor.

Teodora, fiica părintelui Florin Stamate, s-a stins din viață, la 15 ani, răpusă de o boală cumplită. Copila și-a păstrat credința că o minune o va vindeca, până în ultima clipă. Din nefericire, nici medicii, nici credința nu au putut-o salva. Moartea ei a fost anunțată de tatăl său, cu un mesaj sfâșietor.

Teodora a plecat printre îngeri. După o luptă pe viață și pe moarte cu o boală cumplită, cancerul osos, organismul copilei a cedat. Fiica preotului Florin Stamate avea doar 15 ani.

„După un șir lung de suferințe, s-a dus acolo unde nu este durere, nici întristare nici suspin, ci viață fără de sfârșit. A plecat in ziua in care surioara ei Ilinca implinea exact doua luni.
A plecat dupa ce ne-a pregatit pe fiecare dintre noi pentru acest moment.
Cu doar cateva zile in urma a impartit toate lucrurile ei fiecarui fratior in parte, apoi ne-a spus ca dorinta ei este sa fie inmormantata in cimitirul manastirii de maici Paltin - Petru Voda - Neamț, acolo unde de cativa ani mergea in vacanta si petrecea clipe inaltatoare alaturi de maici.
Ne-a rugat sa o imbracam in costum popular romanesc.

Teodora a plecat la îngeri! Fiica preotului Florin Stamate s-a stins din viață, după o lungă suferință: „A dat fiecărui frățior câte un sfat și a cerut iertare”

A dat fiecarui frațior cate un sfat; ne-a intarit pe noi parintii multumindu-ne pentru tot ce am facut pentru ea si cerandu-si iertare de la toti.
M-a intrebat cum va putea sa multumeasca vreodata tuturor celor care au ajutat-o si s-au rugat pentru ea...I-am zis ca, facand si ea acelasi lucru pentru toti...
Si asa... impacata cu toti, cu sine si cu Dumnezeu in timpul slujbei sfantului Maslu dupa prima Evangehlie s-a stins in tacere daruindu-ne o ultima lacrima ce-i curgea din ochisor.
Trupul ei a fost asezat in biserica parohiei Sesuri -Magiresti unde in fiecare zi Luni, Marti si Miercuri vom savarsi slujba Sfintei Liturghii la ora 9 si slujba stalpilor la ora 18. Inmormantarea va avea loc JOI 3 Octombrie la manastirea Paltin -Petru Voda -Neamt.
Dumnezeu s-o aseze in locasurile ceresti..
Pr. Florin Stamate - tatal Teodorei

Va multumim voua tuturor celor care ne-ati fost alaturi in aceste grele incercari ale vietii, caci fiecare in parte ati alinat intr-un fel sau altul suferintele grele ale Teodorei.
Cu siguranta nu va uita pe nimeni si veti fi pomeniti de ea in Cer...
, a scris, pe pagina de Facebook, tatăl Teodorei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elevii români sunt atraşi de liceele din străinătate. Cea mai des întâlnită locație este Marea Britanie... S-a aflat motivul! De ce a izbucnit bătaia din Piața Constituției, unde a murit un tânăr împușcat: „Nu s-au înțeles la.....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x