Antena Căutare

VIDEO! Vremea rece pune stăpânire pe toată țara! Și la această oră, viscolește la munte

Valul de aer polar care a pus stăpânire pe Europa a pătruns și în România. Meteorologii au anunțat că a avut loc și prima ninsoare de la noi din țară, la altitudini înalte.

Valul de aer polar care a pus stăpânire pe Europa a pătruns și în România. Meteorologii au anunțat că a avut loc și prima ninsoare de la noi din țară, la altitudini înalte.

La stația Meteo Vlădeasa, în munții Apuseni, s-a despus și primul strat de zăpadă. S-a întâmplat la 1836 metri, iar temperaturile au scăzut până sub zero grade.

Temperatura resimțită este de -10 grade. Și la Bâlea Lac ninge de ore bune, iar în imaginile surprinse de Salvamont Sibiu se vede cum iarna a pus stăpânire deja pe zonele înalte din țara noastră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii, în toate regiunile țării, începând din această noapte. Valul de aer polar care a pus stăpânire pe Europa a lovit și România, iar temperaturile scad dramatic.

"Pe parcursul săptămânii mai sunt valuri de răcire, mai sunt mase de aer tot mai reci care vin în ţară. Vom vobi despre o vreme mai rece decât normal, în mare parte din ţară, în special în nordul ţării. Acum suntem peste normal, cu maximele în orice caz. O să ajungem pe la mijlocul săptămânii, deci pe marţi, miercuri, cu maxime de 16-17 grade în nord, N-V ţării, până la 26-27 în Capitală", a explicat Elena Cordoneanu, meteorolog, într-o intervenţie la un post tv.

Impozite locale 2018! Până când poți să achiți rata a doua pentru mașini, imobile și terenuri! Anunțul făcut de autorită... Șocant! Au apărut imaginile accidentului din Vrancea! Patru oameni au murit după impactul frontal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x