Antena Căutare

VIDEO! Vremea rece pune stăpânire pe toată țara! Și la această oră, viscolește la munte

Valul de aer polar care a pus stăpânire pe Europa a pătruns și în România. Meteorologii au anunțat că a avut loc și prima ninsoare de la noi din țară, la altitudini înalte.

Valul de aer polar care a pus stăpânire pe Europa a pătruns și în România. Meteorologii au anunțat că a avut loc și prima ninsoare de la noi din țară, la altitudini înalte.

La stația Meteo Vlădeasa, în munții Apuseni, s-a despus și primul strat de zăpadă. S-a întâmplat la 1836 metri, iar temperaturile au scăzut până sub zero grade.

Temperatura resimțită este de -10 grade. Și la Bâlea Lac ninge de ore bune, iar în imaginile surprinse de Salvamont Sibiu se vede cum iarna a pus stăpânire deja pe zonele înalte din țara noastră.

Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii, în toate regiunile țării, începând din această noapte. Valul de aer polar care a pus stăpânire pe Europa a lovit și România, iar temperaturile scad dramatic.

"Pe parcursul săptămânii mai sunt valuri de răcire, mai sunt mase de aer tot mai reci care vin în ţară. Vom vobi despre o vreme mai rece decât normal, în mare parte din ţară, în special în nordul ţării. Acum suntem peste normal, cu maximele în orice caz. O să ajungem pe la mijlocul săptămânii, deci pe marţi, miercuri, cu maxime de 16-17 grade în nord, N-V ţării, până la 26-27 în Capitală", a explicat Elena Cordoneanu, meteorolog, într-o intervenţie la un post tv.

Impozite locale 2018! Până când poți să achiți rata a doua pentru mașini, imobile și terenuri! Anunțul făcut de autorită... Șocant! Au apărut imaginile accidentului din Vrancea! Patru oameni au murit după impactul frontal...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x