Antena Căutare

A renunţat la o carieră de medic renumit în SUA, pentru a deveni preot în România: "Orice boală trupească are și o bază sufletească"

A lăsat în urmă o carieră de succes în Statele Unite pentru a se îngriji de trupurile şi sufletele românilor. Este povestea unuia dintre cei mai renumiţi neurochirurgi.

Absolvent al prestigioasei universităţi Stanford, bărbatul a devenit astăzi doctorul spiritelor. A fost hirotonit de către Arhiepiscopul Tomisului, iar la ceremonie au luat parte aproape o mie de oameni care, însă, au uitat de regulile ce trebuie respectate în plină pandemie.

Fostul medic a fost hirotonit preot în ziua de Rusalii

Într-o ceremonie emoţionantă, neurochirgul Ştefan Mindea a fost hirotonit preot în a doua zi de Rusalii, la Mănăstirea Văcăreștii Noi din comuna constănţeană Lumina. Nu puţini au fost cei care au parcticipat la slujbă. Mai ales că medicul devenit acum şi preot le-a alinat suferinţa de multe ori.

"Eu cred ca aceste 2 domenii merg mana-n mana. Daca ne gadim si din punct de vedere istoric, cei leprosi erau trimisi la preoti. Orice boala trupeasca are si o baza sufleteasca si din acest motiv consider ca ideal, in conditii perfecte fiecare medic ar fi si preot", spune Stefan Mindea:

Liturghia în care Ştefan Mindea a fost uns preot, a adunat o mie de enoriaşi veniţi din toate colţurile ţării. Lipiţi unii de alţii, oamenii nu au mai ţinut cont de regula distanţării sociale.

Vezi povestea lui, în materialul video de mai sus!

Grădinițele private se deschid după data de 15 iunie. După trei luni, părinții își vor putea duce copiii în sălile de cl... Oprit din drum, pus la pâmânt și bătut, în fața soției și copilului. De la ce a pornit conflictul cu polițistul și cei t...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x