Antena Căutare

Angajatii Oltchim continua protestele. Conducerea a anuntat ca va plati maine salariile

Angajatii Oltchim protesteaza miercuri, pentru a treia zi consecutiv, nemultumiti fiind de neplata salariilor. Ei au anuntat ca vor veni joi la Bucuresti, ca sa picheteze sediul Ministerului Economiei.

Directorul adjunct al combinatului a anuntat ca pe 14 si 15 noiembrie angajatii isi vor primi integral salariile restante, iar plata salariului pe luna octombrie se va face in cel mult doua saptamani.

De asemenea, astazi va fi deschisa o noua sectie a combinatului, cea de propilenta, astfel ca Oltchim va functiona la 15% din capacitate.

Totusi, angajatii nu doresc sa incheie protestele pana cand nu isi vor primi salariile. Angajatii combinatului chimic ii vor cere ministrului Daniel Chitoiu "solutii concrete, si nu promisiuni cu privire la plata restantelor salariale si a creditului de 40 milioane de euro necesar reluarii activitatii la SC Oltchim SA", a precizat liderul de sindicat Corneliu Cernev.

Datoriile Oltchim sunt de peste 700 de milioane de euro, iar in acest moment combinatul functioneaza la 8% din capacitate.

Sursa: Antena3



Parcarea din Piata Universitatii va fi inaugurata joi... Enel intrerupe distributia energiei electrice in Bucuresti si Ilfov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x