Antena Căutare

A urmat o rețetă de pe TikTok, însă în scurt timp a ajuns la urgențe. Ce a pățit o femeie și la ce ar trebui să fim atenți

O femeie a povestit experiența îngrozitoare prin care a trecut, după ce a urmat un truc viral de pe TikTok, care îi sfătuia pe internauți cum să gătească cel mai simplu un ou. După ce a urmat pașii, aceasta a ajuns de urgență la spital, cu pielea care i se desprindea de pe chip.

persoana pe patul de spital
Ce a pățit o femeie după ce a încercat un truc aparent inofensiv de pe TikTok. A ajuns la urgențe cu pielea care i se desprindea de pe chip | Profimedia

După ce mai mulți copii au ajuns în stare gravă după ce au făcut provocări virale de pe TikTok, se pare că nici adulții în toată regula nu sunt în siguranță. O femeie a ajuns la urgențe și a trăit un adevărat șoc, după ce a urmat un truc simplu de pe celebra aplicație, care îi arăta cum să gătească un ou.

Citește și: „Am 66 de ani și port fuste mini, nu-mi pasă ce spun răutăcioșii" Cum arată cea mai „îndrăzneață” femeie

A urmat o rețetă de pe TikTok, însă în scurt timp a ajuns la urgențe, cu pielea care i se desprindea de pe față

Femeia a povestit public experiența care a lăsat-o cu un gust amar, ridicând totodată un semnal de alarmă asupra situației. Acesteia nici nu i-a trecut prin cap că va ajunge în stare gravă la spital, după ce a urmărit un videoclip banal de pe platforma de socializare. Se pare că unele dintre „trucurile” prezentate pe TikTok, care promit că vă vor ușura munca, sunt, de fapt, extrem de periculoase.

TikTok a fost dintotdeauna subiectul unor controverse, iar tot mai multe persoane, printre care și copii, au fost victimele unor provocări sau trend-uri neobișnuite. O femeie din Marea Britanie a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, după ce a urmat un truc aparent banal pentru a găti un ou.

În filmulețul cu pricina, urmăritorii erau sfătuiți să pună oul în apă clocotită într-o cană, iar mai apoi în cuptorul cu microunde. În scurt timp însă, oul a explodat în fața femeii, atunci când aceasta l-a atins cu furculița, care era rece. În urma contactului cu chipul, pielea acesteia a început să ardă și să se desprindă - AICI imaginile.

Femeia în vârstă de 37 de ani a povestut că a trecut prin dureri groaznice, iar mai apoi a ajuns de urgență la spital. Aceasta i-a atenționat pe internauți să fie mai selectivi cu privire la conținutul pe care îl urmăresc și, mai mult decât atât, să se gândească de două ori înainte de a pune în practică aceste „trucuri”, care pot fi periculoase, deși la prima vedere nu par.

„A explodat ca o fântână. Nu vreau ca altcineva să mai treacă prin asta, doar pentru că este în trend pe TikTok. A fost cea mai chinuitoare durere din viața mea. A fost un moment îngrozitor pentru mine. Eram într-o agonie absolută. Mi-am băgat fața sub robinet și apoi a trebuit să îl pun pe prietenul meu să aibă grijă de fiica mea ca să pot merge la Urgenţe”, a declarat femeia din Marea Britanie, potrivit The Independent.

Citește și: Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul oamenilor

De ce nu ar trebui să gătiți ouă la cuptorul cu microunde

Experții au avertizat cu privire la cuptoarele cu microunde, susținând că acestea ar trebui să afișeze avertismente clare cu privire la exploziile care au loc atunci când oamenii încearcă să gătească ouă cu ajutorul lor.

Șeful care pedepsește angajații întârziați. Ce le face celor care ajung mai târziu chiar și cu 1 minut de la începerea p... Rezultate Loto 15 iunie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x