Antena Căutare

Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul oamenilor

Un clip cu un tatuaj distribuit pe platforma de divertisment TikTok i-a împărțit pe internauți în două tabere! Află din rândurile de mai jos cât l-a putut costa pe bărbat tatuajul considerat de unii artă abstractă!

Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul oamenilor
Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul oamenilor | Captură TikTok

Mykhailo este un simplu tatuator din Berlin, în vârstă de 21 de ani, căruia îi place să facă artă pe pielea clienților săi. Însă, după ce a distribuit un clip pe contul său de TikTok, în care le-a arătat prietenilor virtuali una dintre cele mai recente opere ale sale, tânărul a devenit viral.

În timp ce unii i-au lăudat desenul abstract, alții au rămas înmărmuriți, mai ales când au aflat care a fost prețul plătit de client la final.

Citește și: Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale: „Un episod dintr-o telenovelă”

Cât a plătit bărbatul din imagine pentru desenul abstract tatuat pe piele

Tatuatorul în vârstă de 21 de ani a dezvăluit, inițial, că pentru „opera de artă”, clientul ar fi plătit suma de 900 de euro, asta după ce i-ar fi întrebat pe internauți dacă tatuajul își merită banii, potrivit Digi24.

În cel mai scurt timp, secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt. În timp ce unii utilizatori au lăsat reacții care exprimau încântarea, alți oameni și-au manifestat dezgustul față de model, precizând că nu s-ar lăsa tatuați cu ceva similar nici măcar pentru suma de 10.000 de euro, potrivit sursei citate mai sus.

Pentru a-și arăta și mai mult repulsia față de prețul modelului, unii au adăugat că tatuajul pare a fi desenul unui copil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacții

Cum și-a comentat tânărul artist propria „operă de artă”

Mykhailo a declarat pentru Insider că tatuajul a fost inspirat de conceptul de „libertate” și „frumusețe” și a fost realizat în colaborare cu clientul său:

„Încerc să le completez nu numai formele corpului, ci și personalitatea.”, a spus el pentru sursa citată, potrivit Digi24.

Tânărul a mai adăugat că tatuajul a costat, de fapt, între 700 și 800 de euro, însă a ales să exagereze pe Tiktok, deoarece era sigur că atât prețul ridicat, cât și modelul „controversat” vor crea „un mix viral”, ceea ce s-a și întâmplat!

El a mai precizat că, deși s-a așteptat la reacțiile negative, este mulțumit de amploarea pe care a luat-o postarea sa în mediul online.

Băiatul are peste 38.000 de urmăritori pe TikTok și postează videoclipuri cu tatuajele sale, multe dintre ele fiind similare cu cel de mai sus, care a creat atâtea contoverse pe internet.

Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale: „Un episod dintr-o te... Creatura bizară cu un cap de pește și corp de șarpe care se ascunde în lacuri. Ce era de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x