Căutare Live

A venit acasă, din Marea Britanie, să petreacă sărbătorile cu familia. A fost găsită, fără suflare, plutind în apele Mureșului

A venit din Marea Britanie, doar că să fiealături de familia ei de Crăciun. Nimeni n-o mai văzuse de vineri seară. Trupul fără suflare al femeii de 37 de ani a fost scos de pompieri din apele râului Mureș.

Persoana inecata in Dunare

IPj Alba a nunțat că trupul femeii de 37 de ani, dată disprută de familie vineri a fost scos din râul Mureș. Căutările în zona râului au fost efectuate de pompierii din cadrul Detaşamentului Aiud pe raza localităţii Rădeşti.

Surse locale au declarat pentru Mediafax că este vorba despre o femeie de 37 de ani care a venit recent din Marea Britanie la rudele sale din Aiud. Familia a reclamat dispariţia acesteia de vineri.

Aceleaşi surse spun că femeia se află sub tratament psihiatric şi existau informaţii potrivit cărora a fost văzută în apropierea râului Mureş.

Citește și:

Fetiță de doi ani, lăsată să moară de foame de propria mamă. La doi ani, cântărea cât un bebeluș de patru luni: „Dăduse ochii peste cap şi gata a fost. Am crezut că leşinase, dar de unde...”

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Momente de groază pentru o familie din Bârlad. Jucăria primită cadou de copil a explodat din senin! „Sunt bombe cu ceas”...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri