Căutare Live

A venit acasă, din Marea Britanie, să petreacă sărbătorile cu familia. A fost găsită, fără suflare, plutind în apele Mureșului

A venit din Marea Britanie, doar că să fiealături de familia ei de Crăciun. Nimeni n-o mai văzuse de vineri seară. Trupul fără suflare al femeii de 37 de ani a fost scos de pompieri din apele râului Mureș.

Persoana inecata in Dunare

IPj Alba a nunțat că trupul femeii de 37 de ani, dată disprută de familie vineri a fost scos din râul Mureș. Căutările în zona râului au fost efectuate de pompierii din cadrul Detaşamentului Aiud pe raza localităţii Rădeşti.

Surse locale au declarat pentru Mediafax că este vorba despre o femeie de 37 de ani care a venit recent din Marea Britanie la rudele sale din Aiud. Familia a reclamat dispariţia acesteia de vineri.

Aceleaşi surse spun că femeia se află sub tratament psihiatric şi existau informaţii potrivit cărora a fost văzută în apropierea râului Mureş.

Citește și:

Fetiță de doi ani, lăsată să moară de foame de propria mamă. La doi ani, cântărea cât un bebeluș de patru luni: „Dăduse ochii peste cap şi gata a fost. Am crezut că leşinase, dar de unde...”

6 secrete pentru a-ți face fericiți angajații și a menține moralul echipei... Momente de groază pentru o familie din Bârlad. Jucăria primită cadou de copil a explodat din senin! „Sunt bombe cu ceas”...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri