Antena Căutare

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 4.672.743 vizitatori unici în luna februarie. Aplicația Antena 1, lider național

În luna februarie, platforma de video entertainment a1.ro și-a adjudecat poziția de lider în categoria Divertisment și de asemenea, aplicația mobilă Antena 1 a ocupat primul loc în topul celor mai vizitate aplicații din România.

A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 4.672.743 vizitatori unici în luna februarie. Aplicația Antena 1, lider național

Antena 1

În luna februarie, platforma de video entertainment a1.ro și-a adjudecat poziția de lider în categoria Divertisment, cu 4.672.743 vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 217.488 vizitatori unici, ocupând primul loc în topul celor mai vizitate aplicații din România.

Platforma a1.ro, lider în luna februarie

A1.ro, platforma care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate, este lider al lunii februarie în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet).

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor favorite. Pe platforma digitală, publicul poate trăi cel mai bun AZI și se poate înscrie la concursurile momentului.

Pe ce parte se pune mărțișorul și până când trebuie purtat. De ce se prinde în piept... Când începe și cât durează vacanța de primăvară pentru elevi. Anul 2023 este ultimul în care stau acasă de Paște...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x