Căutare Live

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Un băiat din India, în vâstă de doar 14 ani, a devenit renumit după ce în anul 2019 a prezis coronavirusul. Copilul a anunțat și alte catastrofe care urmează să se întâmple.

Copilul din India, în vârstă de 14 ani ar fi prezis în anul 2019 pandemia de coronavirus. Filmulețul în care făcea prezicerile a fost facut public, iar acum este viral pe internet, scrie publicația spaniolă Marca.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Băiatul a prezis cu exactitate tot ce s-a întâmplat în perioada pandemiei. El a spus ca o pandemie va lovi lumea începând cu noiembrie 2019, și că se va termina în septembrie 2020.

Pandemia a izbucnit în China chiar în noiembrie 2019

Pe lângă predicțiile pe care le poate face, băiatul se pare ca are și o minte de geniu. La cei 14 ani a reușit deja să obțină o diplomă de specialist în Vastu Shastra, o formă tradițională de arhitectură din India, fiind cea mai tânără persoană din istoria Indiei, care a obținut acestă licență.

Carmen Harra, despre coronavirus! Cum crede că va evolua situația. „Ei sunt în cel mai mare pericol!

Această știință se ocupă printre altele de design, cartografiere și geometrie spațială, Anand, copilul geniu, cunoaște și astrologie.

De altfel, de acolo spune tânărul că își ia informațiile. Acesta combina informațiile oferite de astrologie cu știința și cu religia.

Baiatul atrage atenția supra faptului că oamenii nu ar trebui sa mai omoare animale si nici sa mai facă rău naturii, distrugând-o, deoarece aceste lucruri ar încarca negativ karma și am atrage în felul acesta furia naturii asupta planetei.

Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, la un pas să se împlinească. Avertismentul sumbru îți dă fiori: ”Suntem în pericol!

Anand a mai lansat un avertisment și mai dur prin care spune ca omenirea va avea parte de o altă nenorocire, ce se va abate asupra noastră începânt cu luna septembrie a acestui an și care se va încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

Citește și
imagine cu o soacra
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Colaj cu Bianca Drăgușanu
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
colaj de imagini cu mary crumpton imbracata intr-o bluza portocalie
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Mai multe articole
Buzău: Trei pacienţi, confirmaţi cu coronavirus chiar când li se pregătea externarea din Spitalul Judeţean... Final de an școlar fără festivități! Ministerul Educației înterzice serbările...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri