Căutare Live

Accident cu... sina de tramvai: O bucata de fier a intrat peste un sofer in masina

Accident grav azi-noapte in Bucuresti. Un element dintr-o sina de tramvai s-a desprins, a strapuns podeaua unui autoturism ce mergea pe calea de rulare a tramvaiului si a perforat piciorul soferului. Barbatul abia a reusit sa mai opreasca masina si a fost dus de urgenta la spital. In urma incidentului, soferul a pierdut o cantitate importanta de sange.

Soferul circula pe linia de tramvai pentru ca soseaua din zona Marasesti catre Parcul Carol este foarte ingusta. La un moment dat, un element din sina s-a desprins si l-a ranit grav.

Imediat la fata locului a ajuns un echipaj SMURD si unul de la descarcerare.

Locuitorii din zona spun ca astfel de accidente se intampla frecvent in aceasta zona. Soferul ranit a fost operat de medicii de la Spitalul Floreasca.

Serban Ionescu implineste 62 de ani. Multa sanatate, maestre!... Se apropie startul anului universitar: Regia unui loc in camin din Bucuresti, intre 87 si 800 de lei...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri