Antena Căutare

Accident cumplit cu cinci victime, la Călimănești! Ce greșeală a făcut șoferul vinovat | FOTO

Accident cumplit cu cinci victime, petrecut în cursul zilei de joi, 24 octombrie, la ieșirea dinspre Călimenlti, spre Sibiu. Cinci ambulanțe și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare au intervenit imediat la fața locului. Ce greșeală a făcut șoferul care a provocat accidentul?

Accident cumplit cu cinci victime, la Călimănești! Ce greșeală a făcut șoferul vinovat | FOTO Galerie
| sursa foto: voceavalcii.ro

Cinci persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată, joi după-amiază, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal pe DN 7, la ieşirea din Călimăneşti înspre Sibiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului au fost trimise patru ambulanţe SAJ, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Accident la ieșirea din Călimănești: 5 victime

"În urma accidentului au rezultat cinci victime, între care şi un copil de 17 ani cu atac de panică. Toate sunt conştiente, inclusiv bărbatul rămas încarcerat. Victimele au fost preluate şi transportate la spital", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Accident cumplit cu cinci victime, la Călimănești! Ce greșeală a făcut șoferul vinovat | FOTO

Sursa foto: evenimentvalcean.ro

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că în accident au fost implicate două autoturisme, vinovat de producerea acestuia fiind un şofer din Teleorman, care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea şi care ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit celălalt autoturism, în timp ce încerca să depăşească o coloană de maşini.

În zonă s-a circulat alternativ, traficul rutier fiind blocat temporar pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu, conform informațiilor oferite de Agerpres.

Accident cumplit cu cinci victime, la Călimănești! Ce greșeală a făcut șoferul vinovat | FOTO

Sursa foto: evenimentvalcean.ro

Șocant! Și-a dat demisia din poliție după 20 de zile. Ce l-a făcut pe tânăr să ia aceasta decizie. „Nu vreau să mor din... Braşov: Un bărbat a murit după ce s-ar fi aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x