Antena Căutare

Accident cumplit în urmă puțin timp! O femeie însărcinată în opt luni, lovită pe trecerea de pietoni! Copilul, salvat prin cezariană

O femeie însărcinată în opt luni, în vârstă de 28 de ani, se află în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a fost lovită luni, de un autoturism, pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian.

O femeie însărcinată în opt luni, în vârstă de 28 de ani, se află în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a fost lovită luni, de un autoturism, pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian.

Copilul a fost scos prin operaţie de cezariană, dar este în stare gravă, în secţia ATI a Maternităţii din Braşov.

"Femeia în vârstă de 28 de ani, însărcinată în opt luni, a suferit un traumatism cranian sever, multiple fracturi la şold, picioare, mâini după ce a încercat să traverseze DN73 ,în localitatea Cristian, pe trecere de pietoni. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde copilul i-a fost scos prin operaţie de cezariană, dar în stop cardio-respirator, după care a fost transferat la maternitate", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt.Ciprian Sfreja.

Purtătorul de cuvânt al Maternităţii Braşov, dr. Valeria Badea, a declarat pentru AGERPRES că o echipă mixtă formată din doi medici ginecologi, un medic neonatolog şi o asistentă s-au deplasat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru a efectua operaţia de cezariană.

"Copilul, în greutate de 2,700 grame, se află la ATI în stare gravă, următoarele 24 de ore fiind decisive. A fost adus cu incubatorul pentru că era în stop cardiorespirator. Copilul nu avea traumatisme, dar a fost scos în suferinţă fetală, adică placenta era dezlipită parţial", a spus dr. Valeria Badea, adăugând că s-a făcut tot ce s-a putut din punct de vedere medical, mobilizarea fiind extraordinară atât din partea echipei de la maternitate, care a ajuns înaintea sosirii ambulanţei cu femeia rănită, dar şi a medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul pentru a stabili cine se face vinovat de producerea lui.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Braşov, conducătorul autoturismului BMW, care a accidentat femeia, este în vârstă de 44 de ani din Braşov şi se deplasa din direcţia Piteşti spre Braşov. Conducătorul auto a fost supus investigaţiilor de specialitate, fiind testat cu aparatul etilotest indicând valoarea de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat. Faţă de conducătorul auto a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de or,e urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Judecătoriei Braşov cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală admisă.

Sursa: Agerpres

Tensiunea atinge cote maxime pentru capricorni: Au discuții în contradictoriu! Horoscopul zilei, adus de Camelia Pătrășc... Ultimele VEȘTI despre starea lui Gabriel Cotabiță! Medicii, extrem de sceptici: ”Niciun pacient cu diagnostic asemănător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x