Accident cumplit, în București! Un șofer, rănit grav de încărcătura unei autoutilitare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Un accident cumplit a avut loc în București, în zona Colentina. Șoferul unei mașini a fost grav rănit de încărcătura unei autoutilitare, ce i-a spart parbrizul. 

Accident cumplit, în București! Un șofer, rănit grav de încărcătura unei autoutilitare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Cel mai probabil din cauza vitezei, un autoturism a lovit o autilitară încărcată cu scânduri. Acestea au trecut prin parbriz, rănindu-l grav pe șoferul în vârstă de 58 ani, potrivit antena3.ro.

Bărbatul a avut nevoie de resuscitare la fața locului. A fost transportat apoi la spital de echipajul de ambulanță chemat să-i acorde primul ajutor.

Trei români, înjunghiați într-un atac mafiot, în Germania! Polițiștii au crezut că a fost vorba despre un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

„În jurul orei 12.10, în zona Șoseaua Colentina – Pod Europa, sensul de intrare în Mun. București, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. A fost restricționată circulația pe sensul de intrare în Mun. București.Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unei persoane care a fost transportată la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată în comunicatul Poliției.

Ultimele știri