Antena Căutare

Accident cumplit, în București! Un șofer, rănit grav de încărcătura unei autoutilitare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Un accident cumplit a avut loc în București, în zona Colentina. Șoferul unei mașini a fost grav rănit de încărcătura unei autoutilitare, ce i-a spart parbrizul. 

Accident cumplit, în București! Un șofer, rănit grav de încărcătura unei autoutilitare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO Galerie
Accident cumplit, în București! Un șofer, rănit grav de încărcătura unei autoutilitare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Cel mai probabil din cauza vitezei, un autoturism a lovit o autilitară încărcată cu scânduri. Acestea au trecut prin parbriz, rănindu-l grav pe șoferul în vârstă de 58 ani, potrivit antena3.ro.

Bărbatul a avut nevoie de resuscitare la fața locului. A fost transportat apoi la spital de echipajul de ambulanță chemat să-i acorde primul ajutor.

Trei români, înjunghiați într-un atac mafiot, în Germania! Polițiștii au crezut că a fost vorba despre un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

„În jurul orei 12.10, în zona Șoseaua Colentina – Pod Europa, sensul de intrare în Mun. București, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. A fost restricționată circulația pe sensul de intrare în Mun. București.Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unei persoane care a fost transportată la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată în comunicatul Poliției.

Coronavirus în România, 27 iunie 2020. Live Update. Creștere importantă! Peste 26.000 de cazuri, în total! A crescut și ... Alertă! Cod roșu de inundații extins, în România! Zonele unde se anunță prăpăd, în următoarele ore!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x