Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Tânără proiectată prin parbriz! Elicopterul SMURD nu a putut interveni la locul accidentului

Un accident rutier cumplit s-a petrecut pe DN 13, în comuna Bunești, unde un bistrițean a ieșit în decor din cauza neadaptării vitezei. Din păcate, pasagera din dreapta față a fost proiectată din mașină într-un canal cu apa.

Sursa foto: ardealnews.ro

Un accident rutier cumplit s-a petrecut pe DN 13, în comuna Bunești, unde un bistrițean a ieșit în decor din cauza neadaptării vitezei. Din păcate, pasagera din dreapta față a fost proiectată din mașină într-un canal cu apa.

Din cauza riscului de soc hipotermic la fata locului s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD de la Mureș, însă acesta nu a putut ajunge din cauza cetii dense.

„Un barbat de 26 ani din municipiul Bistrita Nasaud, care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Rupea catre Sighisoara, într-o curba la stanga a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat de trei ori oprindu-se intr-un pod-canal de pe partea dreapta a sensului sau de mers.

Pasagerul dreapta-față, o tanara in varsta de 23 ani, a fost proiectata in canalul cu apa. Aceasta va fi transportata la spital cu ambulanta pentru investigatii medicale. Conducatorul auto nu a consumat alcool. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Ivan,potrivit celor de la newsbv.ro.

Tânără proiectată prin parbriz! Elicopterul SMURD nu a putut interveni la locul accidentului

Recomandari