Antena Căutare

Tânără proiectată prin parbriz! Elicopterul SMURD nu a putut interveni la locul accidentului

Un accident rutier cumplit s-a petrecut pe DN 13, în comuna Bunești, unde un bistrițean a ieșit în decor din cauza neadaptării vitezei. Din păcate, pasagera din dreapta față a fost proiectată din mașină într-un canal cu apa.

Tânără proiectată prin parbriz! Elicopterul SMURD nu a putut interveni la locul accidentului Galerie
| Sursa foto: ardealnews.ro

Un accident rutier cumplit s-a petrecut pe DN 13, în comuna Bunești, unde un bistrițean a ieșit în decor din cauza neadaptării vitezei. Din păcate, pasagera din dreapta față a fost proiectată din mașină într-un canal cu apa.

Din cauza riscului de soc hipotermic la fata locului s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD de la Mureș, însă acesta nu a putut ajunge din cauza cetii dense.

„Un barbat de 26 ani din municipiul Bistrita Nasaud, care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Rupea catre Sighisoara, într-o curba la stanga a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat de trei ori oprindu-se intr-un pod-canal de pe partea dreapta a sensului sau de mers.

Pasagerul dreapta-față, o tanara in varsta de 23 ani, a fost proiectata in canalul cu apa. Aceasta va fi transportata la spital cu ambulanta pentru investigatii medicale. Conducatorul auto nu a consumat alcool. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Ivan,potrivit celor de la newsbv.ro.

Tânără proiectată prin parbriz! Elicopterul SMURD nu a putut interveni la locul accidentului

Accident grav! Două mașini s-au ciocnit și șase persoane au fost rănite (FOTO)... Ce să mănânci de Revelion ca să îți meargă bine tot anul! Vei avea mult noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x