Căutare Live

Durere fără margini! Românul care și-a pierdut doi copii și părinții în accidentul din Italia n-a putut scoate un cuvânt în fața magistraților

Arest la domiciliu pentru soferul român care şi-a condus jumătate de familie spre moarte pe o autostradă din Italia. El a apărut în faţa magistraţilor, însă nu a putut scoate un cuvânt. În accidentul pe care l-a provocat, după ce a adormit la volan, au pierit fiica de 10 luni, băiatul de 10 ani şi părinţii lui. Soţia şi ceilalţi doi copii se află în spital.

Camerele de supraveghere de pe autostrada A1, din Italia surprind momentul în care maşina în care era familia de români se izbeşte violent de tir. În urma impactului, mai multe bucăţi din caroserie se împrăştie pe şosea.

Citește și: Românul care și-a pierdut doi copii și părinții în accidentul din Italia, mărturisiri dramatice: ”Nu puteam să-mi țin ochii deschiși!”

Românul a adormit la volan: a condus 1.600 de kilometri fără oprire

În maşină calătoreau opt oameni, în loc de șapte, cât ar fi trebuit. Potrivit anchetatorilor italieni, nimeni nu purta centura de siguranţă. Şoferul a adormit la volan după ce a condus fără oprire 1600 de kilometri. Nici nu îşi mai putea ţine ochii deschişi după 30 de ore la volan, dar nu s-a oprit. A crezut că înşală oboseala cu o cafea pe care şi-a cumpărat-o la un stop, pe autostradă.

Un alt participant la trafic le-a spus poliţiştilor că înainte de impact, mașina condusă de român mergea în zig-zag.

Soția românului și ceilalți doi copii sunt în continuare în spital

Au murit pe loc o fetiţă de 10 luni, un băiat de 10 ani şi bunicii lor. Soţia şoferului, sora geamănă a copilei de zece luni şi fratele de 13 ani au ajuns în spital. Tatăl copiilor, care se afla la volan, a fost găsit de salvatori lângă maşină.

Plângea şi striga numele copiilor şi ale părinţilor săi.

A fost reţinut la locul accidentulul şi pus sub acuzare pentru ucidere din culpă.

Furtuna a făcut prăpăd! Un bărbat s-a baricadat pe capota mașinii de teama puhoaielor. Imagini virale în România - VIDEO... Un polițist, lovit cu pumnul în față de un șofer! Ce l-a scos din sărite, după ce a fost oprit în trafic!...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x