Antena Căutare

Un polițist, lovit cu pumnul în față de un șofer! Ce l-a scos din sărite, după ce a fost oprit în trafic!

Un polițist a fost lovit cu un pumn în față de un șofer care a devenit agresiv, după ce a fost oprit în trafic, în județul Caraș-Severin. Bărbatul a fost arestat.

Un polițist, lovit cu pumnul în față de un șofer! Ce l-a scos din sărite, după ce a fost oprit în trafic!
Un polițist, lovit cu pumnul în față de un șofer! Ce l-a scos din sărite, după ce a fost oprit în trafic!

Incidentul s-a petrecut duminică, 7 iunie, în jurul orei 4:40, în Oţelu Roşu, județul Caraș-Severin, când mașina condusă de un bărbat de 40 de ani din localitate a fost oprită în trafic. Echipajul de la Poliţia Rutieră a cerut şoferului să se legitimeze şi să prezinte actele maşinii la control.

Bărbatul s-a împotrivit şi a coborât din mașină, împotriva regulilor de circulaţie. A început să ameninţe poliţiştii cu bătaia, iar unuia dintre ei i-a tras chiar un pumn în faţă. El s-a urcat apoi la volan şi a plecat, abandonându-şi maşina în oraş.

Șoferul care a lovit cu pumnul în față un polițist a fost arestat

Bărbatul a fost identificat şi prins în Oţelu Roşu, câteva ore mai târziu. În aceeaşi zi. Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Bărbatul bătut de polițiști și jandarmi, în fața copilului și nevestei, rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt: „I-a dat palme soției mele, a înjurat-o”

„În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj împotriva unui poliţist, urmărirea penală efectuându-se în continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş“, au anunţat procurorii.

Presupus atentat terorist, în toiul protestelor din SUA! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! VIDEO

Instanţa a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj împotriva unui poliţist. Agresorul a fost condus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. O filmare a momentului atacului asupra polițistului a fost publicată de digi24.ro.

Durere fără margini! Românul care și-a pierdut doi copii și părinții în accidentul din Italia n-a putut scoate un cuvânt... Elev de clasa a VIII-a, depistat cu COVID-19, după ce a fost la școală, la ore de pregătire pentru Evaluarea Națională! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x