Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Accident la limita tragediei! O depășire nergulamentară a trimis cinci persoane pe patul de spital, una se află în stare gravă

Un accident cumplit a avut loc vineri seara pe DN 13A, la ieşirea din Miercurea Ciuc, unde două autoturisme au intrat în coliziune, după ce, una dintre ele ar fi depășit neregulamentar. În urma cicnirii, cinci persoane au fost rănite

Accident la limita tragediei! O depășire nergulamenatră a trimis cinci persoane pe patul de spital, una se află în stare gravă"Pe DN 13A, la ieşirea din municipiul Miercurea Ciuc spre Odorheiu Secuiesc, a avut loc o coliziune auto în urma căreia 5 persoane au fost rănite, respectiv cei doi conducători auto şi 3 pasageri dintr-un autoturism, care se pare că a efectuat o depăşire neregulamentară", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

ALERTĂ! Raed Arafat anunță un record negru: "România va raporta peste 800 de cazuri, iar în București nu mai sunt locuri la ATI"

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială complexă de primă intervenţie (ACPI), o autospecială de descarcerare, o autospecială transport personal şi victime multiple (ATPVM), o ambulanţă SMURD şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, din care un echipaj cu medic.

Atenție, polițiștii schimbă uniformele și se dotează cu noi dispozitive! Nimeni nu va mai putea scăpa

Una dintre victime a fost încarcerată şi a fost extrasă de către echipajul de descarcerare şi predată echipajului SMURD Miercurea Ciuc. Celelalte persoane rănite au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ. Toate cele 5 victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Recomandari