Antena Căutare

Atenție, polițiștii schimbă uniformele și se dotează cu noi dispozitive! Nimeni nu va mai putea scăpa

Violenţele s-au înmulţumit în ultima vreme, anunţă autorităţile, aşa că până la sfârşitul verii, forţele de ordine ar trebui să aibă 12.000 de dispozitive de înrgistrare audio-video.

Atenție, polițiștii schimbă uniformele și se dotează cu noi dispozitive! Nimeni nu va mai putea scăpa Galerie
Atenție, polițiștii schimbă uniformele și se dotează cu noi dispozitive! Nimeni nu va mai putea scăpa

Camerele pot înregistra şi un atac spontan şi vor fi folosite la toate interacţiunile cu românii. Dispozitivele vor fi ataşate uniformei, aşa cum se întâmplă de exemplu în Belgia sau Mara Britanie.

Mai mult, peste 6.700 de autospeciale noi de politie ar urma sa circule pe strazile Romaniei pana la toamna. Acestea cuprind si noile masini Duster inscriptionate cu noua grafica pe care Politia ar urma sa o foloseasca. Aceasta seamana izbitor cu cea folosita de politia din Germania. Cel care a venit cu aceasta propunere a fost chiar ministrul Marcel Vela.


Pana acum, noile masini au auns in judetul Arges dar urmeaza sa ajunga si in alte judete.

"17 autospeciale noi au intrat in dotarea Inspectoratului de Politie Judetean Arges, contribuind astfel la imbunatatirea capacitatii de raspuns, precum si la cresterea gradului de siguranta pe care politistii o au la interventii", a transmis IPJ Arges, pe 8 iulie 2020.



Masinile vor fi repartizate structurilor de ordine publica si rutiera, dupa cum urmeaza:
- 1 la Serviciul Ordine Publica;
- 3 la sectiile urbane din cadrul Politiei Municipiului Pitesti;
- 5 la structurile de politie rutiera;
- 6 la structurile de ordine publica din mediul rural: Sectia de Politie Rurala Bascov, Sectia de Politie Rurala Draganu, Sectia de Politie Rurala Poiana Lacului, Sectia de Politie Rurala Buzoesti, Sectia de Politie Rurala Leordeni si Postul de Politie Baiculesti;
- 2 dintre cele 17 autospeciale vor fi in dotarea Biroului de Politie Autostrada A1.
Institutia mai transmite ca "toate au dotari specifice muncii operative - sisteme acustice si vizuale de avertizare, dar si alte dispozitive care asigura conditii optime pentru indeplinirea misiunilor si sunt colantate dupa o grafica noua".

Ce este de fapt coronavirusul? Medicul Virgil Musta, mesaj lămuritor pentru toată lumea: "Au înțeles greșit, creeaz... ALERTĂ! Raed Arafat anunță un record negru: "România va raporta peste 800 de cazuri, iar în București nu mai sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x