Antena Căutare

Primarul din Iași, implicat într-un grav accident de circulație. Mihai Chirica a fost transportat la spital

Primarul Iașiului a fost implicat într-un accident rutier. Mihai Chirica a ajuns la spital, la fel și șoferița din cealaltă mașină cu care a intrat în coliziune.

Reprezentanţii IPJ Iaşi spun că au fost sesizaţi în jurul orei 22.30 despre un accident rutier pe raza municipiului Iaşi, soldat cu victime omeneşti.

Maşina pe care o conducea edilul Mihai Chirica s-a ciocnit cu un alt autoturism, într-o intersecţie semaforizată. Informaţiile privind vinovăţia producerii accidentului sunt contradictorii, nefiind deocamdată clar care dintre şoferi ar fi forţat culoarea roşie a semaforului.

Chirica a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului. El a declarat ulterior jurnaliştilor că se simte bine şI că este în afara oricărui pericol.

„Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecţia Moara de Foc, din municipiul Iaşi, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier şi luarea masurilor legale ce se impun”, spun reprezentanţii IPJ Iaşi.

Accidentul s-a petrecut în zona Păcurari din municipiul Iaşi.

Primele explicații pentru poluarea record din Capitală! Vremea, incendiile de vegetaţie şi caucicurile arse ar fi otrăvi... România are 13 cazuri confirmate de coronavirus. Autorităţile din Capitală iau în calcul închiderea şcolilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x