Antena Căutare

Accident mortal în Sectorul 3 din Capitală! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei | FOTO

sAccident cumplit petrecut în cursul zilei de miercuri, în Sectorul 3 al Capitalei! Un pieton a fost lovit mortal în timp ce traversa neregulamentar. Conductătorul unei motociclete a fost rănit și el în accident.

Accident cumplit petrecut în cursul zilei de miercuri, în Sectorul 3 al Capitalei! Un pieton a fost lovit mortal în timp ce traversa neregulamentar. Conductătorul unei motociclete a fost rănit și el în accident.

Totul s-a produs pe Bulevardul Camil Ressu, la intersecția de la Piața Matei Ambrozie. Din spusele martorilor, un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de către o dubă.

Impactul a fost atât de puternic încât persoana a decedat. În accident a fost rănit și un conducător de motocicletă care se afla la semafor.

Accident mortal în Sectorul 3 din Capitală! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei | FOTO

Sursa foto: Facebook-Georghe Muresanu

Șoferul vinovat care a produs accidentul din Sectorul 3, la intersecția de pe Bulevardul Camil Ressu, în zona Pieței Matei Ambrozie, a fugit de la fața locului și este acum căutat de către polițiști.

În urmă cu câteva zile, pe data de 6 octombrie, un alt accident s-a produs în aceeași zonă, din cauza neatenției. În data de 8 septembrie, o femeie și-a pierdut viața în aceeași intersecție de la Piața Matei Ambrozie din Sectorul 3 al Capitalei.

Sorina Pintea: Avem 14 pacienţi misterioşi în programul "Şpaga sub acoperire"... Magistrala 5 nu va mai fi inaugurată! Stațiile de metrou impresionante, care duc spre Drumul Taberei, rămân închise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x