Antena Căutare

Accident pe A2: Un tanc a atins cu turela un pasaj peste autostradă

Pe autostrada Soarelui A2, la kilometrul 90 pe direcția Constanța-București, s-a produs un accident, în care turela unui tanc aflat în cadrul unui transport militar de armament a atins o pasarelă, apoi a ricoșat într-un camion.

Accident pe A2: Un tanc a atins cu turela un pasaj peste autostradă
Accident neobișnuit pe A2 | NEWSWEEK.RO

„În cursul acestei dimineți, pe Autostrada A2, km 90+400, calea 2 (Constanța-București), în timpul unui transport militar de armament, a fost atins pasajul cu turela unui tanc aflat pe platformă, iar aceasta din urmă a acroșat și un autotren de platforma.

Toate vehiculele implicate se află pe banda de urgență, circulația desfășurându-se normal pe ambele benzi ale căii de rulare către București”, transmite Direcția de Drumuri Constanța.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Olt: Frate şi soră, arestaţi preventiv pentru ultraj. Bărbatul, care era agresiv, i-a ameninţat pe poliţişti cu moartea,... Răsturnare de situație în cazul tânărului din Gorj infectat cu noul tip de coronavirus. Motivul pentru care rămâne în sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x