Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul tânărului din Gorj infectat cu noul tip de coronavirus. Motivul pentru care rămâne în spital 

Tânărul din Gorj diagnosticat cu noul tip de coronavirus și mai apoi vindecat va rămâne în spital, în ciuda faptului că medicii anunțaseră că urmează să fie externat. Acesta va fi supus unui alt test.

Deși ultimele teste au arătat că nu mai este infectat cu noul tip de coronavirus, iar starea lui de sănătate nu este în pericol, medicii au decis să-i mai facă un test preventiv.

Mobilizare de forţe la Timiş. Încă o femeie venită din Italia, suspectă de coronavirus

Conform Antena 3, tânărul nu știe unde va sta după ce medicii vor decide să-l externeze, întrucât nu poate să meargă acasă, întrucât familia lui se află în carantină la domiciliu.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil, el va rămâne la Institutul ”Matei Balș” cel puțin până mâine.

Are 98 de ani și a doborât coronavirusul! Cel mai bătrân pacient cu COVID-19 din China s-a vindecat - Foto

Tânărul de 25 de ani din Gorj a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus după ce a intrat în contact cu italianul de 71 de ani, care a primit același diagnostic. Alte două persoane, o femeie de la Timișoara și un bărbat din Maramureș, au fost infectate cu acest virus ce a determinat moartea a mii de persoane în China.

Accident pe A2: Un tanc a atins cu turela un pasaj peste autostradă... 90 de ani de Iliescu și alți 30 de la Mineriada: Povară grea pe umerii țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x