Antena Căutare

Imaginile tragediei din Neamț: I-au scos morți și i-au aliniat pe iarbă! Cei patru tineri striviți aveau între 18 si 20 de ani

Viteza excesivă ar fi cauza accidentului în care patru tineri au murit, miercuri dimineaţă, în localitatea Bistricioara din Neamț. Victimele au fost descarcerate din mașina transformată într-un morman de fiare, dar erau deja moarte. Trupurile au fost întinse pe iarbă și acoperite, iar rudele și prietenii au intrat în stare de șoc atunci când i-au văzut decedați.

Viteza excesivă ar fi cauza accidentului în care patru tineri au murit, miercuri dimineaţă, în localitatea Bistricioara din Neamț. Victimele au fost descarcerate din mașina transformată într-un morman de fiare, dar erau deja moarte. Trupurile au fost întinse pe iarbă și acoperite, iar rudele și prietenii au intrat în stare de șoc atunci când i-au văzut decedați.

"Din primele cercetări efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au stabilit că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un gard şi cu semiremorca unui TIR, staţionat în afara părţii carosabile", a declarat Georgiana Moşu.

Din impact a rezultat decesul atât al conducătorului auto cât şi al altor trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, toţi din Ceahlău, pasageri în acelaşi autoturism. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Imaginile tragediei din Neamț: I-au scos morți și i-au aliniat pe iarbă! Cei patru tineri striviți aveau între 18 si 20 de ani

Accidentul s-a produs în jurul orei 04,00, iar victimele au rămas încarcerate în autoturism. La faţa locului s-a intervenit cu două echipaje de ambulanţă, două echipaje de pompieri şi un echipaj SMURD. Victimele au fost descarcerate, dar erau deja moarte.

Sursa foto: https://www.ziarpiatraneamt.ro

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - modele subiecte la Istorie... Beat criță, încătușat și cu lacrimi în ochi, un șofer cere să fie iertat de polițiști: „Hai, dom'le, știi cine sunt?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x