Antena Căutare

ACCIDENT VIIȘOARA. A fost găsită şi cea de a doua persoană dată dispărută după ce o autoutilitară a căzut într-un canal de aducţiune al râului Bistriţa: NOUĂ MORȚI

Şi cea de a doua persoană dată dispărută în urma accidentului rutier din Neamţ, unde o autoutilitară cu zece oameni a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, a fost găsită decedată joi dimineaţă. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în accident a ajuns, astfel, la nouă.

Şi cea de a doua persoană dată dispărută în urma accidentului rutier din Neamţ, unde o autoutilitară cu zece oameni a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, a fost găsită decedată joi dimineaţă. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în accident a ajuns, astfel, la nouă.

Cele mai mari TRAGEDII RUTIERE din România! Locurile morții: Viișoara, Huțani, Valea Huzunului, Scânteia. După ce au murit 48 de oameni într-un accident, locul a fost denumit ”Podul celor 48 de cruci”

Nouă persoane au murit în judeţul Neamţ, după ce microbuzul în care erau a căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa. După primele cercetări, poliţiştii nemţeni afirmă că o posibilă cauză a producerii accidentului ar fi explozia unui pneu. În plus, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, dispunea de nişte bănci improvizate.

O singură persoană aflată în microbuz a fost salvată

Cele două persoane date dispărute sunt un tânăr de 17 ani şi un bărbat cu vârsta de până în 30 de ani. La operaţiunile de căutare au participat pompieri cu bărci pneumatice şi scafandri, iar cele două persoane au fost găsite în acelaşi loc.

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, după ce un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ.

O singură persoană aflată în microbuz a fost salvată, şapte dintre călători şi-au pierdut viaţa, acestora fiindu-le efectuate manevre de resuscitare în momentul în care au fost scoşi din apă, fără succes însă, în timp ce doi oameni au fost daţi dispăruţi.

Potrivit prefectului judeţului Neamţ, Daniela Soroceanu, şoferul - un tânăr de 25 de ani, din localitatea Săvineşti - ar fi pierdut controlul volanului în urma exploziei unui pneu al maşinii, în care se aflau muncitori care veneau din Arad.

În zonă, adâncimea apei este de aproximativ şapte metri

"Anvelopa din spate-stânga a explodat. Autoutilitara era una privată, în care se aflau muncitori care lucrau în zona Aradului şi care se întorceau acasă de sărbători", a declarat prefectul de Neamţ.

Autoutilitara nu era destinată transportului de persoane, fiind improvizate banchete. Singurul supravieţuitor al accidentului este un tânăr de 22 de ani, din localitatea Podoleni, care se afla pe locul din dreapta-faţă şi care a reuşit să iasă singur din autoutilitara căzută în apă. El a suferit mai multe traumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, unde este internat la Secţia Chirurgie.

În acest caz a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, iar la locul accidentului au intervenit peste 35 de pompieri, trei ambulanţe SMURD şi trei maşini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

ACCIDENT VIIȘOARA. Cauza tragediei de la Viișoara în urma căreia și-au pierdut viața nouă oameni! Microbuzul nu era dest... Profeția lui ARSENIE BOCA: „Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x