Antena Căutare

ACCIDENT VIIȘOARA. Cauza tragediei de la Viișoara în urma căreia și-au pierdut viața nouă oameni! Microbuzul nu era destinat transportului de persoane, dispunea de nişte bănci improvizate

Opt persoane au murit în judeţul Neamţ, după ce microbuzul în care erau a căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa. După primele cercetări, poliţiştii nemţeni afirmă că o posibilă cauză a producerii accidentului ar fi explozia unui pneu.

Nouă persoane au murit în judeţul Neamţ, după ce microbuzul în care erau a căzut în canalul de fugă al râului Bistriţa. După primele cercetări, poliţiştii nemţeni afirmă că o posibilă cauză a producerii accidentului ar fi explozia unui pneu. În plus, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, dispunea de nişte bănci improvizate.

Cele mai mari TRAGEDII RUTIERE din România! Locurile morții: Viișoara, Huțani, Valea Huzunului, Scânteia. După ce au murit 48 de oameni într-un accident, locul a fost denumit ”Podul celor 48 de cruci”

Microbuzul implicat în accidentul rutier din noaptea de miercuri spre joi, soldat cu opt morţi şi o persoană dispărută, era înmatriculat pe persoană fizică.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Elena Bulgărea, proprietarul maşinii, un tânăr de 25 de ani, era conducătorul auto al acesteia, el decedând alături de alţi şase pasageri din autoutilitară. Poliţiştii susţin că în maşina căzută în râul Bistriţa se aflau persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani.

ACCIDENT VIIȘOARA. Cauza tragediei de la Viișoara în urma căreia și-au pierdut viața nouă oameni! Microbuzul nu era destinat transportului de persoane, dispunea de nişte bănci improvizate


Un supraviețuitor a alertat autoritățile


Un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut, în noaptea de miercuri spre joi, în râul Bistriţa, accidentul soldându-se cu moartea a şapte persoane şi dispariţia altor două, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Adrian Rotaru.

Tragedia s-a produs pe raza localităţii Viişoara, comuna Alexandru cel Bun, iar autorităţile judeţene au declanşat Planul roşu de intervenţie.

Potrivit prefectului judeţului Neamţ, Daniela Soroceanu, accidentul rutier s-a produs după ce roata din stânga spate a autoutilitarei a căzut.

"Imediat după producerea accidentului, o persoană a reuşit să iasă din apă. Se afla în stare de conştienţă şi a fost transportata la spital. Pentru a putea acţiona în apa canalului, s-a colaborat cu Hidroelectrica pentru sistarea uzinării în zonă. Până la această oră (n.r. - joi, ora 7,00), din cele nouă persoane care se mai aflau în microbuz, au fost extrase doar şapte, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajele de intervenţie şi a manevrelor de resuscitare, toate au fost declarate decedate", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform acestuia, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, el dispunând de nişte bănci improvizate. Autoutilitara transporta muncitori forestieri de la Arad către Săvineşti.

FOTO! Calvarul unei familii din Alba Iulia: ,,Trăim un adevărat coşmar!”. Locuința se află la doar câţiva metri de autos... ACCIDENT VIIȘOARA. A fost găsită şi cea de a doua persoană dată dispărută după ce o autoutilitară a căzut într-un canal ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x