Accidente în lanț în București, după ce străzile au fost spălate cu o ”substanță alunecoasă”. Șoferii, avertismente pe internet: ”Mare atenție în această zonă!”

Situație revoltătoare în București, marți dimineață, unde mai multe mașini s-au ciocnit după ce firma care se ocupă de salubrizare a curățat șoselele cu apă amestecată cu o soluție alunecoasă. 

Accidente în lanț în București, după ce străzile au fost spălate cu o ”substanță alunecoasă”. Șoferii, avertismente pe internet: ”Mare atenție în această zonă!”

Potrivit Libertatea, marți dimineață, în Sectorul 2 al Capitalei, au avut loc mai multe accidente și tamponări după ce pe străzi a fost împrăștiată o soluție alunecoasă. Șoferii au fost cei care au atras atenția pe rețelele sociale, iar în imagini se poate vedea cum asfaltul s-a transformat într-un patinoar.

Contactat de Libertatea, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat că au avut loc două accidente și 20 de tamponări din cauza soluției cu care au fost spălate străzile.

Numărul accidentelor rutiere grave din minivacanţa de Rusalii, mai mic decât în aceeaşi perioadă a anului trecut

"Noi de obicei dăm cu apă, dar firma spune că a avut o urmă de soluție în ea. A fost amendată firma și facem verificări, face și Supercom verificări, să vedem cum a apărut acea urmă de soluție în apă”, a declarat Popescu.

Brigada Rutieră a anunțat că firma Supercom a fost amendată cu 5.000 de lei, după ce "pe mai multe artere din sectorul 2 s-a format o peliculă glisantă care a pus în pericol siguranța participanților la traficul rutier".

Maria, prima persoană din lume care a murit într-un accident auto! Roțile de fier i-au rupt gâtul. Sunt 151 de ani de-atunci

Polițiștii de la Rutieră precizează că au fost înregistrate 21 de apeluri și s-au produs mai multe evenimente rutiere.

Ultimele știri