Căutare Live

Accidente violente pe șoselele din România! Doi tineri, de 18 şi 25 de ani, au murit, iar alţi şapte au fost răniţi, printre care şi un minor

A fost o seară de coşmar pe şoselele din Moldova! Doi tineri, de 18 şi 25 de ani, au murit, iar alţi şapte au fost răniţi, printre care şi un minor. Primul accident s-a produs la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc, acolo două autoturisme s-au ciocnit.

Un tânăr a rămas încarcerat şi nu a mai putut fi salvat. Iar cel de-al doilea a intrat în stop cardio-respirator şi nici el nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Şoferul care ar fi produs accidentul a fugit de la faţa locului. Două maşini s-au izbit puternic şi într-o intersecţie din Botoşani. Cinci băieţi în vârstă de 18 ani s-au ales cu răni grave şi au ajuns pe mâinile medicilor.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Descoperire uimitoare în judeţul Bacău! Rămăşiţele unui soldat român din Primul Război Mondial au fost găsite de către u...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri