Căutare Live

Acțiune de amploare pe Dunăre! O fetiță de zece ani a fost dată dispărută

Acțiune de amploare a autorităților după ce o fată de 10 ani a dispărut în apele Dunării. Scafandrii și jandarmii reiau căutările.

Acțiune de amploare a autorităților după ce o fată de 10 ani a dispărut în apele Dunării. Scafandrii și jandarmii reiau căutările.

Incidentul a avut loc în preajma județului Brăila, unde fata însoțită de o prietenă a plecat la scăldat. Un pescar le-a văzut pe cele două fete în timp ce se luptau să trăiască, acesta a sărit în ajutorul lor și a reușit să salveze doar una dintre fete.

„La fața locului sunt și localnici și sunt și pescari care au rămas și peste noapte acolo. În principiu se cunoaște zona, important este ca vremea să fie bună astfel încât scafandrii să se poată scufunda și să continue cercetările.” , a declarat Ștefan Stoian, purtător de cuvând al ISU Brăila.

Se serbează ziua de nume sau nu pe 15 august? Motivul pentru care nu este greșit să spui "La mulți ani" pe 15 ... Bărbatul dispărut în mare după ce a salvat doi copii de la înec, a fost găsit...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri