Acțiune de amploare pe Dunăre! O fetiță de zece ani a fost dată dispărută

Acțiune de amploare a autorităților după ce o fată de 10 ani a dispărut în apele Dunării. Scafandrii și jandarmii reiau căutările.

Acțiune de amploare a autorităților după ce o fată de 10 ani a dispărut în apele Dunării. Scafandrii și jandarmii reiau căutările.

Incidentul a avut loc în preajma județului Brăila, unde fata însoțită de o prietenă a plecat la scăldat. Un pescar le-a văzut pe cele două fete în timp ce se luptau să trăiască, acesta a sărit în ajutorul lor și a reușit să salveze doar una dintre fete.

„La fața locului sunt și localnici și sunt și pescari care au rămas și peste noapte acolo. În principiu se cunoaște zona, important este ca vremea să fie bună astfel încât scafandrii să se poată scufunda și să continue cercetările.” , a declarat Ștefan Stoian, purtător de cuvând al ISU Brăila.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri