Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a sărit de la balcon și a murit sub privirile mamei. Tânărul a fost atacat cu grenade înainte de a sări în gol

La trei zile după tragedie, noi detalii şocante ies la iveală în cazul bărbatului care a sărit de la etajul 6 după o intervenţie a mascaţilor. Într-o scenă ce aminteşte de brutalităţile poliţiei din Statele Unite împotriva persoanelor de culoare, în ultima înregistrare obţinută în exclusivitate de Observator se vede clar cum bărbatul, după ce s-a prăbuşit de la etaj şi este în stare de şoc cu fractură deschisă la un picior, este lovit în continuare fără milă de poliţişti. Nicio reacţie, nicio anchetă şi niciun răspuns de la autorităţi până acum. 

”El se zbate, ăia îl lovesc cu bâtele. Nu simte nimic. Trebuia să-l sedeze.”, au povestit martorii.

”Hai, fă mai repede injecţia aia că săracul, mie mi-e şi milă. Da, mă, trebuie să-i facă un calmant şi să-i pună garou piciorului, nu vezi că e piciorul e lovit.”, se poate auzi pe filmare.

O procedură care trebuia să fie ca "la carte". Dar care a încălcat toate procedurile de manual. Cea mai flagrantă, chiar după ce bărbatul a sărit de la etajul şase. În stare de şoc, cu fractură deschisă la un picior, victima primeşte în loc de primul ajutor lovituri de la ofiţerii de la trupele speciale.

Florin Vîlnei, despre bărbatul care s-a aruncat de la etaj cu mascaţii la uşă: Cred ca s-a greşit. Puteam să salvăm persoana!

”Doamna de la ambulanță a vrut să-l ajute, dar s-a repezit către ea. Au venit ăștia patru ca să-l prindă, iar el a sărit să se apere. L-au trântit. A murit după ce preț de 20 de minute au încercat să-i oprească hemoragia. L-au resuscitat cel puțin o oră și jumătate.”, a povestit un martor.

Cum s-a ajuns aici? 31 iulie, ora ora prânzului, într-un cartier din Bucureşti din sectorul 3. Un bărbat porneşte un scandal din nimic, pe scara blocului. Vecinii sună la 112. Pe casa scării, o trupă de mascaţi şi un negociator încearcă să-l oprească pe bărbatul din imagini să facă un gest extrem. Pe casa scării, o trupă de mascaţi şi un negociator încearcă să-l oprească pe bărbatul din imagini să facă un gest extrem.

”La un moment dat, au intrat polițiștii, au dat cu două grenade, una dintre ele cu gaz lacrimogen. Ne-am speriat îngrozitor, și polițiștii s-au speriat.”, a mai povestit un martor.

Un bărbat gol pușcă s-a aruncat de la etajul 6, în București! A murit, după câteva ore! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

În tot acest timp, mama victimei asista disperată la întreaga scenă. Nu i s-a permis să ajute la operaţiune şi să-şi liniştească fiul.

”Mama individului a spus foarte calm lăsați-mă să intru, vreau să vorbesc cu el, este fiul meu, eu îl cunosc, cu mine o să vorbească. S-a rugat minute în șir și striga Romeo, Romeo.”, a mai povestit un martor.

Bărbatul reuşeşte să intre în apartament şi să se încuie. Poliţiştii sparg uşa, moment în care acesta se aruncă în gol chiar sub privirile mamei.

Misiunea se încheiase. Eşec total. Bărbatul a murit în parcare, deşi poliţia a comunicat oficial cu totul altceva. Şeful Poliţiei Capitalei nu a vrut să răspundă întrebărilor Observator. Este preocupat să afle cum au ajuns imaginile în presă şi a declanşat un control intern.

Unul din 10 români testați este depistat pozitiv la Covid-19. Topul județelor cu cele mai multe infectări... Vești bune pentru români. Zeci de doze din medicamentul care ajută la tratarea coronavirusului vor ajunge în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x