Antena Căutare

Acuzații grave făcute de tatăl fetiței luate cu forța din casă pentru a fi trimisă în SUA: Avocații sunt rude cu judecătorii

Tatăl care a crescut-o pe fetița de nouă ani din Mehedinți susține că familia din SUA se lăuda că a plătit 30.000 de euro mită la autoritatea tutelară. Mai mult, tatăl arată că avocații familiei din SUA sunt rude de gradul I cu judecătorii din acest dosar. 

Tatăl care a crescut-o pe fetița de nouă ani din Mehedinți susține că familia din SUA se lăuda că a plătit 30.000 de euro mită la autoritatea tutelară. Mai mult, tatăl arată că avocații familiei din SUA sunt rude de gradul I cu judecătorii din acest dosar.

Potrivit Antena 3, copila de nouă ani a fost luată din familia unde a crescut de mascați, pentru a fi trimisă spre adopție în SUA. Crescută de o familie din Baia de Aramă, micuța nu a putut fi adoptată și a fost înfiată de o altă familie, fără ca cei care au crescut-o să știe.

Citește și: O fetiţă de 8 ani, luată de poliţişti din casa asistentului maternal care a crescut-o

Polițiștii au venit cu mandat și nu au fost înduplecați de țipetele micuței, care a fost smulsă de lângă sora sa.

Armata SUA își cere iertare în fața românilor după ce a distrus lanuri și a provocat pagube agricultorilor! Urmează desp... Prima reacție a procurorului care a luat cu forța fetița din brațele asistentului maternal: ”Nu am bruscat-o. Nu s-a fil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x