Antena Căutare

Acuzații grave: „Mama a fost bătută de asistentă pe patul de spital pentru că se văita“

Acuzații grave în plină criză în sistemul medical. O tânără susține că mama sa, care era bolnavă de cancer a fost bătută în spital de o asistentă.

Acuzații grave: „Mama a fost bătută de asistentă pe patul de spital pentru că se văita“
Acuzații grave: „Mama a fost bătută de asistentă pe patul de spital pentru că se văita“ | Facebook

„Mi-a spus mătuşa, pentru că mama nu a vrut să ne spună, ca să nu ne consumăm. Mătuşa mi-a povestit cuvânt cu cuvânt ce i-a spus mama.

Mama a fost dusă duminică la spital pentru că avea o hemoragie internă. Se simţea foarte rău şi s-a întors acasă, luni, pe propria răspundere, deşi ea nu era bine şi nu i se rezolvase problema, pentru că nu mai suporta şi prinsese frică de doamna asistentă. Ea spera să moară acasă, decât să fie acolo chinuită. Marţi seara, la ora 21,00, mama a decedat.

Citește și Mama lor a murit de cancer în timp ce ei se aflau în carantină. O familie din Gorj își strigă disperarea

Cei de la spital erau deranjaţi de faptul că mama tot cerea apă. Ea trebuia să bea apă din 15 în 15 mijnute, pentru că se deshidrata. Era foarte slăbită. Nu putea ridica nici măcar un pahar cu apă. Ea nu mai mânca şi probabil că avea nevoie de apă. Asistenta era foarte deranjată. A fost lovită cu un cearşaf, care a fost făcut sul ca să nu-i lase urme. Mama stătea pe o parte şi a lovit-o pe spate şi în burtă, spunându-i să tacă din gură. I-a spus să se pună la somn odată şi să nu mai plângă, ca să o lase în pace“, a povestit tânăra.

Angajații de la morga din Suceava adună șpagă într-o cutie de pantofi: "M-au întrebat dacă vreau să-i fac o poză ta... Un jandarm din Timișoara a plecat la cumpărături și a devenit erou! „Ești definiția omului model”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x