Antena Căutare

Mama lor a murit de cancer în timp ce ei se aflau în carantină. O familie din Gorj își strigă disperarea

Situație fără precedent pentru o familie din Gorj. În timp ce copiii și soțul său se aflau în carantină în stațiunea Rânca, femeia se stingea din viață într-un spital.

Mama lor a murit de cancer în timp ce ei se aflau în carantină. O familie din Gorj își strigă disperarea
Vrea să își conducă mama moartă în carantină pe ultimul drum | Facebook

Femeia din Rovinari, judeţul Gorj, ducea o luptă grea de mult timă cu cancerul, în timp ce familia sa se afla în Anglia.

Cum starea sa s-a agravat, copiii și soțul său au decis să se întoarcă în țară.

Doar că femeia a murit în cursul zilei de marți, iar familia cere acum cu disperare să poată să o conducă pe ultimul drum.

Citește și: Când va fi prima zi în care în România nu va mai fi niciun deces de coronavirus? Ce arată un studiu făcut de Institutul pentru Măsurători și Evaluare în domeniul Sănătății

„Nu se poate face o excepţie şi să plece din carantină. Am cerut sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj pentru a trimite un psiholog care să discute cu familia“, a spus Narcis Stoian, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Pentru această familie a fost iniţiată și o petiţie online: „O mamã a murit seceratã de un cancer terminal la Spitalul Judeţen Tg-Jiu, iar fiica şi tatãl s-au întors din Anglia pentru a o vedea pentru ultima oarã, deşi acest lucru le este interzis, fapt cauzatde pandemiee si de starea de urgenţã. Corpul neînsufleţit al femeii se aflã la Morga Spitalului, ultima graniţã terestrã ce o desparte de fiica copleşitã de durere, CARE VÃ CERE CU DISPERARE SÃ SEMNAŢI ACEASTÃ PETIŢIE“.

Citește și: Cine este primul cadru medical din Suceava, mort de coronavirus: „Suntem în stare de șoc”

Cum protejăm animalele de companie de coronavirus... Rebecca, o asistentă medicală infectată cu COVID-19, a murit la 29 de ani. O prietenă, în lacrimi: ”A ajutat mai mulți o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x