Antena Căutare

Premiul special Asia Express a fost acordat unei concurente din sezonul 3! „Sunt și eu premiantă”

În ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, una dintre echipele rămase în competiție a primit o surpriză de zile mari!

Frumoasa GIna Pistol a anunțat că echipa formată din Adda și Cătălin a jucat cele mai multe jocuri de amuletă și de avantaj!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Adda, scoasă din sărite de gestul lui Speak, la Asia Express! Concurenta a dat cărțile pe față: „Ei au tupeul ăsta”

Timpul este prețios, așa că vedetele rămase în ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au făcut iar autostopul, pentru a ajunge la următorul punct de întâlnire.

Premiul special Asia Express a fost acordat unei concurente din sezonul 3! „Sunt și eu premiantă”

Adda și Cătălin, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Adda și Cătălin, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

citește și: Au scos la plimbare dragonul! Concurenții de la Asia Express s-au distrat pe cinste: ”Îmi exploda stomacul de râs”

Adda și Cătălin au dat chiar peste un taiwanez dornic să învețe limbe română, iar momentul a fost unul mai mult decât savuros.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au mai făcut vedetele!

Cum arată Învierea la Terapie Intensivă. Medicii au numărat respirațiile pacienților și au luptat pentru a le ține inimi... Când vom putea merge la mare, de fapt! Răspunsul așteptat de toți românii, în plină epidemie de Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x