Antena Căutare

Adevărați „eroi” într-o comună inundată din Prahova! Au găsit soluția... să ajungă la cârciumă

Mai mulți localnici din comuna Bărcăneşti din Prahova au construit un pod spre cârciumă şi au privit de acolo cum pompierii le scot apă din curţi.

Mai mulți localnici din comuna Bărcăneşti din Prahova au construit un pod spre cârciumă şi au privit de acolo cum pompierii le scot apă din curţi.

Dacă unii localnici s-au luptat o zi şi-o noapte cu şuvoaiele, ca să-şi salveze casele, alţii s-au resemnat.

În mijlocul comunei inundate a apărut o scândură de lemn montată pe câteva navete de bere, ce asigură accesul către magazinul alimentar care serveşte şi pe post de bar. Aceasta este singura măsură pe care au luat-o unii localnici.

În total, 50 de pompieri cu 10 utilaje au intervenit în Bărcăneşti. Prea puţin şi prea târziu, după cum se plâng localnicii.

Oamenii din Bărcăneşti spun că în fiecare an trec prin cel puţin două inundaţii. Canalizarea nu funcţionează, iar şanţurile de evacuare a apei sunt inutile.

Pompierii au lucrat până târziu să limiteze proporţiile inundaţiei.

E clar, unii se uită la prea multe filme! A furat o maşină, a băut, a condus fără permis şi a provocat un accident. O tâ... A venit rândul profesorilor aspiranți să aibă emoții! Competiție MARE pentru posturile de titulari! De ce se plâng candi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x