Antena Căutare

E clar, unii se uită la prea multe filme! A furat o maşină, a băut, a condus fără permis şi a provocat un accident. O tânără din Iaşi s-a PREFĂCUT MOARTĂ pentru a scăpa de POLIŢIE

O tânără din Iași s-a prefăcut moartă după ce a provocat un accident. Polițiștii au aflat însă că Ancuța s-a urcat băută la volan, furase mașina și nici nu avea permis de conducere.

O tânără din Iași s-a prefăcut moartă după ce a provocat un accident. Polițiștii au aflat însă că Ancuța s-a urcat băută la volan, furase mașina și nici nu avea permis de conducere.

Alarma s-a dat în comună ieșeană Holboca, după ce un martor a sunat la 112 spunând că o mașină a luat foc, în urma unui accident, iar în autoturism se află o tânără ce pare moartă, scrie ziuanews.ro.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, fiind alertați și pompierii. Medicii au început manevrele de resuscitare și ventilație mecanică.

Tânăra de aproape 20 de ani și-a revenit brusc, iar salvatorii au crezut că au asistat la un miracol. Polițiștii au descoperit, însă, că Ancuța, tânăra care provocase accidentul, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Halucinant este că tânăra a recunoscut că s-a prefăcut că e moartă.

Ancuța a fost testată cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,73 de miligrame de alcool în aerul expirat. Mai mult, tânăra nu avea permis de conducere și furase mașina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Caz REVOLTĂTOR în România! O femeie a fost ÎMPUȘCATĂ în trafic de un poliţist... Adevărați „eroi” într-o comună inundată din Prahova! Au găsit soluția... să ajungă la cârciumă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x