Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Adevăratul motiv pentru care Cristina Țopescu va fi incinerată, dezvăluit de apropiați ai familiei! „Va avea un altar”

Apropiați ai familiei Cristinei Țopescu au vorbit despre motivul pentru care jurnalista va fi incinerată, dezvăluind și ce se va petrece cu cenușa ei.

Cristina Țopescu

Potrivit acestora, incinerarea a fost varianta aleasă de mama Cristinei Țopescu, care dorește să îi ia cenușa în Suedia, acolo unde locuiește acum.

Mama Cristinei Țopescu nu mai vine în țară și „dorește să-i facă fiicei un altar, unde să îi vorbească sau unde să se roage pentru ea, așa cum fac oamenii când se duc la cimitir, la cei dragi”, au spus ei, pentru evz.ro.

Această informație vine în contextul în care fratele mai mare al Cristinei Țopescu, Cristi Țopescu, susține că incinerarea a fost una dintre dorințele exprimate ale surorii sale, de-a lungul vieții.

Decizia incinerării trupului Cristinei Țopescu a atras un val de critici pe internet, mai ales că s-a inițial că nu va avea parte de o slujbă religioasă.

Familia jurnalistei a oferit informații detaliate despre locul și ora unde va avea loc o ceremonie în memoria sa. Mai multe detalii, aici.

Între timp, ancheta în cazul morții Cristinei Țopescu se află în desfăşurare, dar medicii nu au putut stabili cauzele decesului. Au fost prelevate probe din mai multe organe, dar testele vor fi gata în câteva săptămâni.

Potrivit primelor date ale autopsiei, Cristina Ţopescu ar fi murit în urmă cu aproximativ două săptămâni. Ultima dată când telefonul i-a fost activ pe Whatsapp a fost la ora 09 şi 54 de minute în dimineaţa zilei de 28 decembrie.

Medicii de la IML bănuiesc că un infarct miocardic ar fi dus la decesul jurnalistei. De altfel, chiar Cristina Ţopescu îi transmitea unui prieten, într-un mesaj vocal în urmă cu mai multe luni, că avea momente de atacuri de panică.