Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cristina Țopescu va fi incinerată. Fratele mai mare al jurnalistei a făcut publice toate detaliile

Decizia incinerării trupului Cristinei Țopescu a atras un val de critici pe internet, mai ales că s-a spus inițial că jurnalista nu va avea parte de o slujbă religioasă. Familia ei a oferit informații detaliate despre locul și ora la care va avea loc o ceremonie în memoria sa.

Familia Cristinei Țopescu

Surse din apropierea familiei Cristinei Ţopescu au declarat că trupul neînsufleţit al jurnalistei va fi incinerat miercuri, 15 ianuarie, la ora 12.00.

Potrivit Adevărul, înainte de incinerarea care va avea loc la Crematoriul Vitan - Bârzeşti din Bucureşti, unde va fi prezent fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, va avea loc şi o ceremonie religioasă.

Familia a decis că cenuşa jurnalistei va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama Cristinei Ţopescu în prezent și locul unde ea s-a născut și a crescut.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit

Informaţia a fost confirmată, duminică seara, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

„A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile", a precizat Alis Grasu.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

"În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", informează IPJ Ilfov.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Recomandari