Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

„Sora mea a fost capturată de o sectă!” Olivia a fost găsită, după trei săptămâni de căutări. Adevărul șocant despre dispariția tinerei din Cluj

O femeie cerea ajutor disperată: sora ei dispăruse fără urmă, din Cluj: „Fetiţa asta e sora mea!!! Este dispărută!!! Capturatā de o sectă!”. După aproape trei săptămâni de căutări, polițiștii au aflat adevărul despre „răpirea” Oliviei. Ce le-a spus oamenilor legii, când a auzit de familia ei.

„Sora mea a fost capturată de o sectă!” Olivia a fost găsită, după trei săptămâni de căutări. Adevărul șocant despre dispariția tinerei din Cluj

Adevărul

Sora Oliviei a dat alarma tocmai din Spania. Familia ei era disperată: nimeni nu mai știa nimic de ea din data de 15 iunie.

„Fetiţa asta e Sora mea!!! Este dispărută!!! Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”, a scris sora Oliviei, în spaniolă, pe Facebook.

Olivia- Sorina Ladar a plecat de acasă pe 15 iunie. Din acel moment, familia ei nu mai știe nimic de soarta ei.

La aproape trei săptămâni de la dispariție, Poliția a anunțat că femeia a fost găsită, teafără, că nu fusese victima vreunei infracțiuni, dar refuză să dezvăluie locul unde se află.

„Numita Ladar Olivia - Sorina a fost depistată de poliţişti. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni însă, îşi rezervă dreptul de a nu-şi dezvălui locaţia în care se află, drept garantat de art. 31 din Legea 141/2010.

Măsuri drastice, în Bulgaria, după explozia de cazuri de COVID-19. Turiștii români ar putea primi amenzi usturătoare

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au anunțat polițiștii clujeni.

Recomandari