Cât timp vom mai fi obligați să purtăm mască? Premierul Ludovic Orban, declarația momentului: „Este cea mai puternică formă de protecție”

Premierul Ludovic Orban a spulberat orice speranță a românilor, în plin episod de caniculă. Cât timp vom fi mai fi obligați să purtăm mască de protecție în „transportul public, spaţii comerciale, locuri de muncă, pieţe, restaurante, terase”. 

Cât timp vom mai fi obligați să purtăm mască? Premierul Ludovic Orban, declarația momentului: „Este cea mai puternică formă de protecție”

Hepta

Nu ne vom despărți prea curând de masca de protecție. Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni, că obligativitatea va fi păastrată atâta timp „cât este necesar”.

Cât timp vom mai fi obligați să purtăm mască?

„Cât timp va fi necesar, vom păstra necesitatea portului măştii. Cât timp va fi necesar, vom menţine triajul, măsurarea temperaturii, obligaţia de purtare a distanţei, regulile de distanţare fizică în scop sanitar în tot ceea ce înseamnă transport public, spaţii comerciale, locuri de muncă, pieţe, restaurante, terase.

Este cea mai puternică formă de protecţie contra infecţiei. Vedeţi că ne confruntăm cu un număr de cazuri relativ mare, ne confruntăm cu un număr mare de cetăţeni care nu respectă regulile.

Ne confruntăm, de asemenea, cu agenţi economici, instituţii care nu vor să-şi asume obligaţia respectării unor reguli stabilite şi noi trebuie să reacţionăm, pentru că pe primul plan prioritatea noastră o reprezintă sănătatea românilor”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Antena 3.

Coronavirus România. 250 de cazuri noi raportate de autorități. Numărul total se apropie de 30.000

Alte 250 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 29.223. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 227 de pacienţi.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.413 au fost externate. Dintre acestea, 20.213 sunt pacienţi vindecaţi, iar 1.200 - asimptomatici externaţi la 10 zile după depistare.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri